Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (3.57 secunde)
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau. Pompierii au intervenit la fata locului, insa incendiul, care izbucnise chiar intr-o clasa, fusese lichidat deja de reprezentantii liceului.
Peste 20 de perchezitii au avut loc la o grupare care distribuia droguri in licee. La perchezitii au fost descoperite canabis, cocaina, ketamina si Xanax. Doi dintre liceeanii dusi la audieri sunt elevi la Liceul Traian si Hristo Botev.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
In Ucraina, la recensamantul din 1989, existau la est de Nistru romani in regiunea Odessa care cuprinde insa si sudul Basarabiei (149.534), Nikolaev (16.673), Kirovograd (10.694) si alte regiuni (73.128) (81).
Potrivit conducerii unitatii, din programul dedicat evenimentului nu au lipsit sesiunile de referate si comunicari pe teme istorice realizate de elevi, coordonati de profesorii scolii:
Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de elevi, in orasul Blanac, in apropiere de Toulouse. Trei dintre acestia au fost raniti, anunta BBC.
Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn.
Senatorul PD Marius Marinescu a declarat ieri ca a depus la Biroul Permanent un proiect de lege prin care se instituie o indemnizatie lunara pentru elevii cu rezultate meritorii la olimpiadele nationale.
Drept pentru care, acesta i-a premiat ieri pe cei 32 de elevi ai Liceului "Lazar Edeleanu" care au obtinut premii la olimpiadele locale si judetene.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Programul aprobat de CJC la initiativa lui Nicusor Constantinescu este clar si precis: unitatile de invatamant de la tara primesc calculatoare pentru elevi asa incat diferenta intre mediul educational urban si cel rural sa nu mai fie atat de mare.
pancarte, costume nationale, elevi pusi in primele randuri.
La mai bine de patru ani de la alunecarile de teren, unele imobile sunt nelocuite. Casele pentru sinistrati au fost construite la Campu Mare, comuna Albeni, si la Cojani, orasul Targu Carbunesti, si au fost date in folosinta in anul 2007.
Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj, ar vrea sa renunte la autoturism in favoarea mersului calare pe un cal sau o bicicleta.
la acest eveniment era mult freamat, multe emotii si sperante de viitor;
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta", in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, va organiza joi, incepand cu ora 10.00, pe Stadionul Angelescu, etapa judeteana a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii Pompierilor".La concurs vor participa noua echipaje de fete si 15 echipaje de baieti, care vor avea de parcurs trei probe(o proba teoretica si doua probe practice).
Asta asteapta parintii de la gradinitele sau scolile in care-si vor inscrie copiii in viitorul an de invatamant. Ofertele unitatilor scolare pot fi "cantarite" la Targul "ßcoala bucuresteana", deschis ieri la Palatul Copiilor din Capitala.
Odata cu aderarea Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, autoritatile locale bulgare din localitatile situate langa granita cu Romania s-au aratat dispuse sa colaboreze cu autoritatile locale romanesti in vederea intocmirii de planuri comune pentru atragerea de cat mai multe fonduri europene.
Afaceristii gorjeni Nicolae Sarcina si Alexandru Lupulescu îsi disputa în acest an Programul guvernamental „Cornul si laptele“, în valoare de 50 de miliarde de lei vechi.Omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcina vrea sa intre si în afacerea cu laptele si cornurile pentru elevi.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
google-analytics.com